пʼятниця, 14 грудня 2007 07:11

Дмитро Кирстюк задихнувся від жуйки

12 грудня, на території Калинівського ринку, неподалік від міста Садгори Чернівецької області, помер Дмитро Кирстюк, 20 років.

О восьмій ранку хлопець, як завжди, приїхав на ринок. Там він продавав взуття. До нього підійшов 29-річний підприємець із Садгори й наказав відступитися на 20 см. Дмитро принципово відмовився — боротьба за місце на ринку між чоловіками тривала вже давно. Тоді підприємець ударив Кирстюка в обличчя. Дмитро упав на землю. До нього кинулися продавці, та хлопець знепритомнів і помер.

— Після сутички нападник нікуди не втікав, — розповідає В"ячеслав Хабайло, начальник Центру громадських зв"язків обласної міліції. — Коли прибули правоохоронці, він навіть не здогадувався, що торговець помер.

Чернівецькі судмедексперти встановили, що Дмитро загинув не через отримані тілесні ушкодження, а через потрапляння жуйки в дихальні шляхи.

Дмитро Кирстюк жив із 46-річним безробітним батьком та молодшим братом у селі Топорівці Новоселицького району. Весною повернувся з армії. Не знайшов прибуткової роботи, тому подався торгувати на ринок.

На похорон з Італії збиралася приїхати мати Наталія Костянтинівна, 41 рік.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Кирстюк задихнувся від жуйки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі