четвер, 14 грудня 2006 19:46

Банкір застрелився з газового пістолета

Уночі на 12 грудня працівники станції техо бслуговування в селі Угринів поблизу Івано-Франківська звернули увагу на авто, яке довго стояло на узбіччі з вимкненими фарами. Підійшли до "Ауді-100" й присвітили ліхтарями. У середині ще дихав важкопоранений заступник керуючого Івано-Франківською філією "Укрексімбанку" 54-річний Богдан Балабан. Через кілька годин чоловік помер в лікарні.

Міліція припускає, що банкір наклав на себе руки.

— Він вистрелив собі у скроню із газового пістолета ПГШ-790, який стріляє гумовими кульками. Чоловік мав проблеми з грошима, — припускає Василь Гультайчук із УМС області. — Напередодні він півдня не виходив на зв"язок, не брав мобільного, не бажав ні з ким спілкуватися. Передсмертної записки біля нього не знайшли.

Прокуратура порушила справу "доведення до самогубства".

Працівники філії "Укрексімбанку" не вірять, що Богдан Балабан наклав на себе руки.

— Богдан Михайлович не та людина, щоби заподіяти собі смерть, — розповідає заступник керуючого філії Галина Оленюк, 34 роки. — Напевно, йому помогли. Був надзвичайно добрим, мухи не скривдив, хоча вигляд мав грізний. Він занадто любив свою дружину Мирославу і 27-річну доньку Роксану, щоби залишити їх. Недавно придбав нову квартиру в Івано-Франківську. Та й серйозних грошових проблем, про які каже міліція, Богдан Михайлович не мав. Хворів на цукровий діабет, постійно колов інсулін. Йому простіше було ввести собі завелику дозу, а не стрілятися з пістолета.

У банку розповідають, що керуючий полюбляв рибалити й полювати, найкраще смажив зайця і варив юшку.

На дверях кабінету Балабана досі висить табличка з його прізвищем. На столі біля комп"ютера — білі хризантеми, перев"язані чорною стрічкою. У шафці кілька високих склянок. Із них Балабан пив мінеральну воду.

— Востаннє бачила його, коли він вийшов на обід, — каже секретар Наталія. — Не виглядав засмученим, був таким, як і завжди.

Зараз ви читаєте новину «Банкір застрелився з газового пістолета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі