понеділок, 09 серпня 2010 22:17

За вечерю із Сільвестром Сталлоне пропонували півмільйона доларів

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
 

У суботу, 7 серпня, у Києві презентували фільм "Нестримні". На прем"єру приїхали голлівудські актори 64-річний Сільвестр Сталлоне, Джейсон Стетхем, 37 років, і Дольф Лундґрен, 52 роки. Вони зіграли у стрічці головні ролі. Гостей поселили у столичному 5-зірковому готелі "Прем"єр Палас".

— Прилетіли опівночі на приватному літаку, — кажуть у меценатській організації "Топ Юкрейн". Вона відповідає за приїзд акторів до України. — Вийшли з віп-термінала С. Просили, щоб їх зустріли 10 охоронців і три великі машини. Ми замовили кортеж із джипів. Актори привезли американських тілоохоронців. Сталлоне попросив номер із двома спальнями. Його поселили у президентські апартаменти, в яких живе Кіркоров, коли приїжджає в Київ. Усі актори задля безпеки зареєстровані під вигаданими іменами. Кілька бізнесменів зверталися до нас із проханням купити вечерю з голлівудською зіркою. Ми всім відмовили. Дехто пропонував півмільйона доларів.

О 14.00 у прес-центрі готелю актори мають дати прес-конференцію. За півгодини до початку в залі зібралися півтисячі журналістів — приїхали з Москви, Мінська, Варшави. Кожен намагається пропхатися вперед. Забиваюся в куток при дверях.

Виходять двоє охоронців. Посувають усіх на два кроки назад.

— Уважаемая пресса, последний раз предупреждаю, — грізно говорить один з організаторів. — Становитесь в один ряд, иначе звезды пойдут через другие двери. Кина не будет. Это не мой каприз, а жосткие условия американцев.

Зірки виходять із 15-хвилинним запізненням. Від спалахів Стетхем примружується, Сталлоне в окулярах. Кілька хвилин усміхаються, тицяють кулаками один одному в обличчя.


У дверях стоїть невисока дівчина з коротким кучерявим волоссям. Торкається пальцем руки Сталлоне. Охоронець відштовхує її в натовп. Вона пручається.

— Ви бачили, я торкнулася Сталлоне! — вищить. — Я думала він двометровий, а він на півголови вищий за мене.

Сільвестр Сталлоне зіграв головну роль у фільмі і виступив директором стрічки. Сідає за стіл. Знімає бежевий піджак. Блакитна сорочка прилипла до спітнілого тіла.

— Радий, що актори погодилися прилетіти в Україну. Ми переманили їх з Лондона, Парижа і Москви, — каже нафтовий бізнесмен Олександр Онищенко, який оплатив приїзд артистів у Київ.

Журналісти стають у чергу до мікрофона. Запитують англійською.

Актори привезли американських тілоохоронців

— Містер Сталлоне, дякую, що прилетіли до нас. У вас чудова спина, плечі та груди, — робить йому комплімент блондинка на високих шпильках.

Сталлоне сміється, дякує. Попиває з пластикової пляшки мінеральну воду "Фіджі". Її розливають на однойменному острові біля Австралії. У столичних супермаркетах така коштує 24 грн за 0,33 л.

На запитання, чи справді він родом з Одеси, усміхається.

— Що ви сказали? Моя бабуся була родичкою Потьомкіна? А хто це? Я нічого не зрозумів. Моя бабуся з Одеси? Ха-ха. Уперше чую. Якщо запросите, я приїду до Одеси.

Після прес-конференції натовп біжить до акторів. Просять автографи. Забирають зі столу таблички з їхніми прізвищами.

Тягнуся до пляшки з водою, яку пив Сталлоне. Вона заповнена наполовину.

— Там були його губи... Запишіть мій телефон. Давайте домовимося, скільки ви за неї хочете, — кричать дівчата, що стоять поруч.

За контрактом голлівудські актори на прем"єру приїхали безкоштовно. Їхній візит із автомобілями, готелем та іншими витратами, за чутками, обійшовся українським організаторам у мільйон доларів.


Буде три частини "Нестримних"

Пригодницький бойовик "Нестримні" триває 99 хв. Сільвестр Сталлоне — режисер, сценарист і виконавець головної ролі. Зібрав найзоряніший склад акторів за всю історію світового кінематографу. У "Нестримних" зіграли Міккі Рурк, Джет Лі, Арнольд Шварценеґґер, Брюс Вілліс, Ерік Робертс, Джейсон Стетхем, Дольф Лундґрен. Бюджет фільму — $80 млн.
За сюжетом, США таємно відсилають у Корзу, одну з країн Південної Америки, п"ятьох найманців. Вони за $5 млн мають знищити місцевого диктатора. Паралельно пропозиція надходить до ще одного воїна — Арнольда Шварценеґґера. Але той відмовляється, бо "хоче бути президентом".
Брати участь у бойовику не захотіли Жан-Клод Ван Дамм, Джекі Чан, Cтівен Сіґал і Курт Рассел. У них буде шанс зіграти в продовженні фільму, оскільки ведуться розмови, що "Нестримні" будуть трилогією.
— Я задоволений, щасливий. Не очікував, що буде так багато людей. Це означає, що ми все робимо правильно, — каже журналістам після презентації фільму Сільвестр Сталлоне.
Прем"єра стрічки запланована на 12 серпня.


Зараз ви читаєте новину «За вечерю із Сільвестром Сталлоне пропонували півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути