пʼятниця, 20 жовтня 2006 09:33

Футболіст спробує грати з протезом

Відомий уругвайський форвард Даріо Сілва, якому кілька тижнів тому ампутували праву ногу, має намір в майбутньому спробувати грати у футбол, але вже на протезі, повідомляє Інтерфакс.

Даріо Сілва сказав, що якщо його протез функціонуватиме нормально, він спробує грати у футбол.

- Через кілька тижнів я здійснюватиму прогулянки з друзями, їздитиму верхи. Хто знає, може, доберуся і до футбольного поля. Якщо нова нога діятиме справно, спробую ще пограти, - заявив Сілва.

Лікарям довелося ампутувати ногу Сілві після автомобільної аварії, в яку футболіст потрапив 24 вересня у себе на батьківщині. Футболіст підкреслив, що коли йому сказали, що доведеться провести цю операцію, йому "не хотілося продовжувати жити". Але незабаром гравець змінив точку зору, оскільки пригадав про свою сім"ю і про те, що численні шанувальники футболу переживають за нього.

Уругваєць одержав багато листів з побажаннями швидкого одужання.

- Я міг чекати солідарності від італійців, іспанців або англійців, оскільки я грав в їх країнах, але зовсім не чекав отримати плакат із словами підтримки від футбольної команди з Шанхаю, - зізнався Сілва.

Форвард розповів, що скоро отримає тимчасовий протез, після чого вирушить до Італії, де для нього виготовлять новий, який він зможе використовувати постійно.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст спробує грати з протезом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути