понеділок, 25 червня 2007 16:30

З"їзд "Регіонів" на грані зриву через Калашнікова

Київський незалежний Медіа-профсоюз має намір пікетувати з"їзд Партії регіонів з вимогою виключити з партії і не допустити включення в нові виборчі списки Партії регіонів Олега Калашнікова - депутата, який рік тому побив  знімальну групу СТБ, що знімала акцію регіоналів біля парламенту.

Питання про безкарність цього депутата також буде розглядатися на з"їзді профспілки 28 червня.
За інформацією керівника профспілки Михайлини Скорик, її поїздки країною показують, що журналісти не забули факт побиття знімальної групи СТБ, у якому брав участь і депутата від Партії регіонів.

Вони обурені відсутністю належної реакції на це самої партії і вимагають адекватних дій журналістського співтовариства.

На з"їзді 28 червня будуть розглядатися різні варіанти дій профспілки в зв"язку з безкарністю депутата, від інформаційної блокади Партії регіонів до пікетування її з"їзду.

12 липня 2006 року група людей з Партії регіонів, серед яких був депутат Калашніков, перешкодила роботі телевізійної групи СТБ під стінами Верховної Ради України. Вони силоміць відібрали касету в знімальної групи СТБ, журналісти були побиті.

20 липня Калашнікова виключили з фракції Партії регіонів.

12 вересня Калашніков у присутності постраждалої журналістки і слідчого спростував факт своєї участі в інциденті зі знімальною групою телеканала СТБ.

Пізніше прем"єр-міністр України Віктор Янукович заявив, що Партія регіонів не змогла виключити народного депутата Олеа Калашнікова зі своїх рядів тільки тому, що поки не провела свого з"їзду.

У свою чергу лідер парламентської фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова відзначає, що питання про перебування в партії народного депутата Олеа Калашнікова вирішить з"їзд, який відбудеться найближчим часом .У той же час, за словами лідера фракції, головне, щоб відбулися позитивні зміни в самому Калашнікову.


За матеріалами Обком

Зараз ви читаєте новину «З"їзд "Регіонів" на грані зриву через Калашнікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі