четвер, 11 лютого 2021 08:15

З'являться нежить і головний біль – медичний гороскоп на 11 лютого

З'являться нежить і головний біль – медичний гороскоп на 11 лютого
Головний біль викликатимуть сторонні шуми під час роботи. Забезпечте собі комфортну атмосферу на робочому місці. Фото: pixabay.com

11 лютого відкладіть похід до перукарні. Не слід фарбувати волосся. Воно потребує підживлення. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Нежить заважатиме дихати вільно, - говорить астрологиня. – Хронічний риніт може знову загостритися. Не допускайте розвитку гаймориту. Лікуйтеся. Тримайте ноги в теплі. Намагайтеся менше контактувати з інфекційними хворими. Зараз ваш організм беззахисний. Головний біль викликатимуть сторонні шуми під час роботи. Забезпечте собі комфортну атмосферу на робочому місці".

Овен

Виникатимуть проблеми зі сном. Не варто використовувати снодійних. Прогуляйтеся вечірніми вулицями. Відмовтеся від перегляду бойовиків.

Телець

Посильте догляд за ротовою порожниною. Займіться профілактикою пародонтозу. Видалення та протезування зубів пройде вдало.

Близнюки

Відкладіть проведення косметичних операцій. Їх результати вас не задовольнять. На місці швів з'являться неестетичні рубці.

Рак

Розвиватимуться виразкові процеси на поверхні шкіри. Намагайтеся не травмувати її. Приділіть більше уваги особистій гігієні.

Лев

Організм буде знаходитися у стані нестабільної рівноваги. Утримайтеся від екстремальних навантажень на нього.

Діва

Знизиться гострота зору. Це тимчасове явище. Частіше давайте очам відпочинок. Не слід підбирати окуляри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на лютий: для чого найбільше годиться останній місяць зими

Терези

Добрий час для початку занять з плавання. Особливо якщо ви шукаєте спосіб боротьби із зайвою вагою. Басейн підійде якнайкраще.

Скорпіон

Відкладіть операції з видалення пухлин і наростів. Можливі небажані наслідки. Добре пройдуть реабілітаційні заходи.

Стрілець

Особливо гостро сприйматимуться різкі запахи. Не використовуйте парфумів. Уникайте пасивного куріння. Надвечір може розболітися голова.

Козеріг

Виникатимуть алергійні реакції. Не варто експериментувати з екзотичними стравами. Зачекайте з вибором нової косметики. Користуйтеся перевіреними ліками.

Водолій

Загострюються запальні процеси у нирках. Утруднюється сечовиділення. Вчасно зверніться за порадою до лікаря.

Риби

Підвищується ламкість кровоносних судин. Збільшиться кількість хворих на інсульт. Не допускайте різкого підвищення артеріального тиску.

11 лютого розпочнеться рік Бика за китайським календарем. Як правильного його зустріти, аби щастило увесь рік.

Зараз ви читаєте новину «З'являться нежить і головний біль – медичний гороскоп на 11 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі