пʼятниця, 26 червня 2020 18:46

Журналісти креативно відповіли на заборону зустрічі із Зеленським
3

Журналісти виступили з протестом
Фото: thebabel.com.ua
Журналісти виступили з протестом
Журналісти виступили з протестом

У Херсоні деяких місцевих ЗМІ не акредитували на зустріч з президентом Володимиром Зеленським.

Вони оголосили акцію протесту і опублікували на сайтах порожні сторінки з новинами нібито із зустрічі, передає thebabel.com.ua.

Сайти замість прямої мови Зеленського залишають пробіли, а замість кількох букв у його прізвищі — зірочки.

"Висвітлювати його перебування в області дозволено лише лояльним до глави держави ЗМІ. Запрошення вони отримували персонально від начальника управління інформаційної політики облдержадміністрації Наталі Дзюби", - заявили у виданні "Перший регіональний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У серіалі - на велосипеді, в реальності - 15 авто. Показали кортеж Зеленського

"Начальниця департаменту комунікацій Наталія Дзюба вдень сказала, що ще немає підтвердження приїзду президента, і як тільки — так одразу. Підтвердження вже давно є, але пані Наталя не дзвонить", — написав головний редактор видання "Міст" Сергій Нікітенко.

У президента та в Херсонській ОДА ніяк не відреагували на акцію журналістів.

37% українців оцінили діяльність президента Володимира Зеленського протягом першого року перебування при владі "добре" або "дуже добре". Про це свідчать результати опитування, проведеного Центром Разумкова з 24 по 29 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти креативно відповіли на заборону зустрічі із Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі