середа, 16 березня 2022 07:06

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ нищать окупантів. Але вони продовжують гатити ракетами по містах - Генштаб

ЗСУ нищать окупантів. Але вони продовжують гатити ракетами по містах - Генштаб
Українці продовжують масово захоплювати техніку ворога. ФОТО: зі сторінки Генштабу у фейсбуці

Три літаки, дві крилаті ракети і три безпілотники збили сили протиповітряної оборони України за попередню добу. Серед знищених суден – два винищувачі Су-34.

Збройні сили України продовжують завдавати нищівних ударів по окупантах. На окремих ділянках ЗСУ перейшли у контрнаступ, йдеться у ранковому звіті Генерального штабу.

"Авіація Повітряних Сил продовжувала завдавати ракетно-бомбових ударів по наземних цілях. Було здійснено дев'ять авіанальотів на колони техніки та скупчення військ окупантів", - ідеться у повідомленні.

Загарбники продовжують наносити ракетно-бомбові удари по інфраструктурі та житлових районах українських міст.

"Противник продовжує нести втрати та відступає на окремих напрямках. Основні зусилля окупантів зосереджуються на закріпленні та утриманні раніше зайнятих рубежів та районів оборони", - повідомив Генштаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поповнення для пекла: українці утилізували російського генерала і двох командирів

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ нищать окупантів. Але вони продовжують гатити ракетами по містах - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі