неділя, 15 травня 2022 14:52

Зруйновані будинки й технікум, поранені люди: окупанти 30 разів за добу обстріляли Луганщину
3

За добу ворог 30 разів обстріляв Луганщину з різного виду артилерійського озброєння та з використанням авіації.

Поліція документує наслідки. У результаті обстрілів місцеві мешканці зазнали поранень, передає Міністерство внутрішніх справ України в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гради", танки і авіація РФ знову "пройшлися" Донеччиною: фото воєнних злочинів

Фото: t.me/mvs_ukraine/12826
Фото: t.me/mvs_ukraine/12826
Фото: t.me/mvs_ukraine/12826

Пошкоджені щонайменше 52 об'єкти інфраструктури Сіверськодонецька, Лисичанська, Рубіжного, Новодружеська, Попасної, Золотого й селищ Білогорівка, Комишуваха, Тошківське, Оріхове, Катеринівка, Троїцьке, Верхньокам'янка і Врубівка.

Постраждали багатоповерхові й приватні будинки, гаражі, технікум, будівля вищого навчального закладу, будівля селищної ради Комишувахи.

Під час обстрілу Сіверськодонецька снаряд потрапив на територію одного з підприємств, через що зайнялася виробнича будівля. Також через обстріли та влучання снарядів у місті горіли квартири в багатоквартирних будинках.

Російські окупанти попри втрати продовжують наступати на Лиманському, Сіверськодонецькому, Авдіївському й Курахівському напрямках. Ворог перегруповує війська на Лиманському й Бахмутському напрямках.

Зараз ви читаєте новину «Зруйновані будинки й технікум, поранені люди: окупанти 30 разів за добу обстріляли Луганщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі