субота, 11 липня 2015 15:02

Зростає кількість отруєнь російською "гуманітаркою" - спікер АТО

Зростає кількість отруєнь російською "гуманітаркою" - спікер АТО
Фото: http://www.radiosvoboda.org/

Зростає кількість випадків отруєння людей в окупованій частині Донбасу через неякісну "гуманітарку" з Росії. Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань Антитерористичної операції Андрій Лисенко на брифінгу в Києві.

Пише "Радіо Свобода".

"Фіксується збільшення випадків отруєння місцевих мешканців, зокрема дітей внаслідок вживання страв, для приготування яких використовуються продукти харчування низької якості та з закінченим терміном придатності, що прибувають на окуповану територію сходу України у якості так званої "гуманітарної допомоги" з Росії", - зазначів він.

Як повідомляли російські ЗМІ, 25 червня дві колони, що складалися з більш як 100 автомобілів, доправили до Донецька та Луганська понад 1000 тонн гуманітарних вантажів, серед яких харчі.

Українська сторона неодноразово наголошувала, що всі попередні такі вантажі з Росії переміщувалися на територію України незаконно, без згоди уряду України, з порушенням національного законодавства і загальновизнаної міжнародної практики.

Зараз ви читаєте новину «Зростає кількість отруєнь російською "гуманітаркою" - спікер АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі