понеділок, 22 лютого 2010 10:30

Зранку Київ паралізували дев"ятибальні затори

Зранку Київ паралізували дев"ятибальні затори

Вранці, 22 лютого, в Києві дуже ускладнено рух транспорту. За даними системи "Яндекс-Затори", станом на 10.00 завантаженість доріг у столиці становить 7 з 10 балів, за півгодини до того дороги були завантажені майже максимально - на 9 балів.

Найскладніше проїхати по мостах у бік центру столиці. Найповільніше транспорт рухається по мосту Метро і Південному мосту (близько 10 км / год).

За даними на 09:08, ускладнено рух транспорту в бік центру на Броварському проспекті, проспекті Возз"єднання, проспекті 40-річчя Жовтня, на проспекті Перемоги і вулиці Мельникова.

19 лютого на дорогах Києва також утворилися затори. За даними системи "Яндекс-Затори", завантаженість доріг у столиці становила 7 з 10 балів.

Нагадаємо, 12 лютого, в Києві через рясний снігопад утворилися величезні пробки. За даними системи "Яндекс-Затори", завантаженість доріг у столиці становила максимальні 10 балів.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Зранку Київ паралізували дев"ятибальні затори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі