пʼятниця, 12 лютого 2010 17:06

У Києві зашкалює завантаженість доріг

У Києві зашкалює завантаженість доріг

Сьогодні, 12 лютого, в Києві через рясний снігопад утворилися величезні пробки. За даними системи "Яндекс-Пробки", завантаженість доріг у столиці становить максимальні 10 балів.

На деяких вулицях у центрі міста середня швидкість руху в місті впала нижче 5 км / год.

Зокрема, рух транспорту по вулиці Червоноармійській, Горького, Саксаганського, Жилянській, Повітрофлотському проспекту, по бульвару Лесі Українки, на Набережному шосе, Володимирському узвозі та Хрещатику проходить у важких умовах.

Крім того, затори утворилися на проспекті Перемоги, на вулиці Дегтярівській, Глибочицькій, Гетьмана, Довженка, Теліги, Борщагівській. На деяких ділянках швидкість руху транспорту впала до 3 км / год.

Ускладнено рух транспорту на Московському проспекті, а також Московському мосту у бік Троєщини. Проїзд по мосту Метро, Патона та Південному мосту вільний.

На лівому березі Києва ситуація трохи краща. Рух транспорту утруднений в районі метро "Чернігівська", Ленінградській площі та Харківського проспекту біля Дарницького вокзалу.

Нагадаємо, по всій території України погіршилися погодні умови, що призвело до утворення снігових заторів. МНС закликало водіїв утриматися від поїздок засніженими дорогами.

Обком

Зараз ви читаєте новину «У Києві зашкалює завантаженість доріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі