пʼятниця, 12 лютого 2010 11:31

На Львівщині через негоду перекрили дороги

На Львівщині через негоду перекрили дороги

Через погодні умови обмежено автомобільний рух на дорогах Львівської області. Зокрема повністю перекрито трасу "Броди – Тернопіль", обмежено пересування вантажних транспортних засобів на трасі "Львів – Радехів – Луцьк". На дорогах працює 115 одиниць техніки і 70% особового складу ДАІ.

Про це Gazeta.ua повідомили в управлінні ДАІ у Львівській області.

"Вперше за останні сім років довелося перекрити дороги, - розказала прес-секретар обласної автоінспекції Світлана Добровольська. - Проблема не стільки в сильному снігопаді, скільки у вітрі. Машини не встигають розчистити дороги – їх знову замітає".

Тільки за останню добу в області трапилося три автомобільні аварії за участі перевізників.

"У Мостиському і Миколаївському районах в аварії потрапили маршрутні автобуси, - додала Добровольська. - Постраждало шість осіб. У Львові на вулиці Грінченка маршрутка зіткнулася з снігоочисною машиною. Троє пасажирів постраждали".

Як повідомляла Gazeta.ua, з вечора у середу під Полтавою біля села Побиванка на трасі Полтава-Гадяч у півметровому снігу в заторах застрягли до 150 автомобілів.

"Вони не змогли виїхати на гору в бік обласного центру. Також застрягли автівки, які їхали з Полтави. Під ранок люди почали мерзнути. У машинах, за приблизними підрахунками, знаходиться до 300 людей", - розповіла помічник начальника Головного управління МНС України в Полтавській області Світлана Наталенко.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині через негоду перекрили дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі