пʼятниця, 06 грудня 2013 18:00

"Жорстокість - це не відповідь": у Франції створили фотосесію на тему розгону Євромайдану
7

Фото: Фото: myreport.com.ua

Фешн-фотограф Аліса Бережна (Alice BERG) зробила серію фото, якими закликає припинити насилля в Україні. Приводом для фотопроекту стало побиття учасників протестів у Києві.

"Мене звуть Аліса Бережна (під фото підписався як Alice BERG), я фотограф. З 2012 року живу і працюю в Парижі. Зазвичай займаюся фешн-фотографією та публікаціями, але не могла просто опустити очі на події на Майдані. І результатом стала ця серія робіт, які агітують проти насильства. За день ми зібрали команду з 8 людей, і відзняли історію. Усі моделі - європейського походження. Вони всі знають, для чого робився проект і яка ідея. Я хотіла показати, що незважаючи на побої, люби не бояться і будуть продовжувати мирно відстоювати свої позиції. Плюс, акцент на тому, що жорстокість не може виглядати привабливо. Тому роботи дуже реалістичні, і часом відразливі".

Зараз ви читаєте новину «"Жорстокість - це не відповідь": у Франції створили фотосесію на тему розгону Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі