четвер, 16 січня 2020 09:43

Зняли відео, як Юзік грубо порушив ПДР

Зняли відео, як Юзік грубо порушив ПДР
Юрій Корявченков. Фото: fakty.ua

Народного депутата від фракції "Слуга народу" Юрія Корявченкова зі сценічним псевдонімом Юзік зловили на порушенні Правил дорожнього руху.

Відповідне відео опублікував у своєму Telegram виключений зі "Слуги народу" нардеп Антон Поляков.

"Слугам" народу все можна. Особливо Юзіку. Суцільна так суцільна! Напевне, летів рятувати свого прем'єра", – написав Поляков. За відео він подякував "журналістам Шарія".

Автор ролика зняв машину депутата. Він підійшов до авто, звернувся до політика на ім'я і попросив коментар. Можна побачити, що людина за кермом дуже схожа на Корявченкова.

Не реагуючи на слова журналіста, Юзік вирулив на проїжджу частину та поїхав геть. При цьому двічі грубо порушив Правила дорожнього руху. Створив аварійну ситуацію, змусивши водія іншого автомобіля різко гальмувати, та перетнув суцільну лінію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слузі" Юзіку доведеться звільнити власну дружину – законопроект

Порушення Юрієм Корявченковим Правил ДР вже фіксували на відео журналісти. Так неправильно припаркований ним позашляховик заблокував проїзд для автомобіля рятувальників, які брали участь в гасінні трагічної пожежі в Одесі 10 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Зняли відео, як Юзік грубо порушив ПДР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі