вівторок, 26 квітня 2022 08:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищення ворожого винищувача Су-34 показали зсередини українського "Бука"

Знищення ворожого винищувача Су-34 показали зсередини українського "Бука"
Двоє російських льотчиків збитого винищувача катапультувалися. Фото: t.me/kpszsu

25 квітня українські захисники знищили 10 повітряних цілей російських окупантів, зокрема, ворожий винищувач.

Збройні сили України збили бомбардувальник Су-34 із зенітно-ракетного комплексу "Бук-М1", розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. Військові поділилися кадрами бойової роботи розрахунку ЗРК ізсередини.

"Показано, як протиповітряна оборона українських ПС знешкодила російський літак у Балаклійському районі на Харківщині. Отримавши команду на знищення ворожої повітряної цілі, військовий після слів "бачу" і "пуск" натиснув кнопку випуску ракети", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Херсоном ЗСУ знищили понад 70 окупантів і склад із боєприпасами

Двоє російських льотчиків збитого винищувача катапультувалися.

За словами Ігната, на Східному та Південному напрямках окупанти напередодні здійснили кілька авіанальотів, втративши три літаки. Окрім Су-34, українські воїни збили російські Су-35 і Су-30. Також воїни ліквідували три ворожі крилаті ракети та чотири безпілотники "Орлан-10".

Двомісний ворожий винищувач-бомбардувальник Су-34, ймовірно, впав у районі тимчасово окупованої Балаклії. Літак Су-34 призначений для точних ракетно-бомбових ударів по наземних цілях.

Зараз ви читаєте новину «Знищення ворожого винищувача Су-34 показали зсередини українського "Бука"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі