понеділок, 28 жовтня 2024 09:55

Знаки Зодіаку, які частіше стають мільярдерами
Партнерство

Овни не вміють здаватися, Терези довше приймають рішення, а Тельці готують детальний план, перш ніж перейти до дій. Чи допомагають ці характеристики заробляти мільярди знакам зодіака, з'ясували астрологічні консультанти Nebula.

Проаналізувавши знаки зодіаку найвідоміших мільярдерів, які потрапили в Bloomberg Billionaires Index, і зміни їх фінансового стану за останні 5 років, астрологи виділили рейтинг з 5 знаків, які мають найбільше шансів розбагатіти.

Автор: eleggua.es
 

Рейтинг знаків зодіаку серед багатіїв

5 місце – Телець

Телець вважається найбільш доброзичливим і приземленим знаком зодіаку, але недооцінювати його не варто: 8% мільярдерів світу саме Тельці. Він легко може стати вашим найкращим другом, при цьому дуже мало розповідаючи про своє приватне життя та плани.

Секрет успіху? Дисциплінованість та наполеглива робота. В проект Тельці вкладають усіх себе, притримуючись девізу "якість над кількістю".

4 місце – Скорпіон

Скорпіони, якими керує Плутон, не тільки люблять владу: вони краще за інших знають, що з нею робити. Стаючи керівниками, вони вкладають всі сили в розвиток справи. Скорпіони одні з небагатьох знаків, хто здатен йти на великі ризики заради великої перемоги. Вони не поведуть оком, якщо треба зруйнувати майже готову, але недостатньо ефективну ідею, і почати все з нуля.

Інтуїція скорпіонів надає їм перевагу серед конкурентів. Вони схильні до критичного аналізу, через що першими помічають зміни в тенденціях світу або поведінці людей, від яких залежить успіх Скорпіона і його справи.

3 місце – Лев

8.5% мільярдерів народились під знаком Лева. За свій успіх Леви можуть подякувати власній харизмі: люди відчувають енергію цього знака і тягнуться до нього. Їхня впевненість п'янить, і це змушує інших людей довіряти їм.

Ще одна особливість Левів в контексті бізнесу – їхнє бажання справити враження на інших. Саме воно змушує Левів пропонувати нові ідеї і викладатися на роботу не на 100%, а на 150%.

2 місце – Водолій

Водолій становить 9% проаналізованого списку мільярдерів. Один з найбагатших людей світу, Майкл Блумберг, є Водолієм.

Саме цей знак зодіаку пропонує революційні ідеї, які змінюють хід гри. Водолії ставлять систему під сумнів і суттєво її вдосконалюють, якщо вирішать, що та має право на життя.

1 місце – Терези

Терези займають перше місце в нашому списку і 13% мільярдерів світу саме з тієї причини, про яку ви подумали. Вони дуже ретельно збирають інформацію, перш ніж зробити вибір. До того ж, їхній дипломатичний характер допомагає швидко знаходити спільну мову з іншими людьми.

Також, Терези володіють рідкісною рисою, не притаманною іншим знакам. Вони можуть точно помітити, чого людина потребує та чого хоче, і вести розмову, відштовхуючись від цього.

Знак, який стає мільярдером найрідше

Найрідше серед мільярдерів зустрічаються представники знаку Стрілець. Тим не менш, те, що Стрільці займають останнє місце в списку, не означає, що вони не вміють заробляти. З 2019 по 2023 роки найбільше зростання статків продемонстрували саме Стрільці (+159,2%, з $83,2 млрд у 2019 році до $215,7 млрд у 2023 році).

Стрільцем керує Юпітер, планета удачі та експансії. Однак їхній шлях до успіху грунтується на пробах і помилках. Стрілець звик прислухатися тільки до самого себе, тому часто заробляє перший мільйон в дуже зрілому віці.

Який знак китайського зодіаку схильний розбагатіти, а який ні

Люди, народжені в році Дракона, частіше багатіють і примножують свої статки. Аналіз астрологів, що працюють в Nebula, показав, що саме Дракони стабільно часто зустрічаються серед 200 найбагатших людей планети.

Чому так виходить? Люди, народжені під знаком Дракона, мають Юпітер або в Тельці, або в Близнюках. Обидва ці варіанти наділяють людину природньою здатністю переконувати людей і цінувати те, що пропонує їй світ. Вони стають лідерами, яких хочуть наслідувати.

Також хорошу тенденцію демонструють народжені в рік Тигра: з 2019 по 2023 роки вони склали більшість (+53,8%) новоспечених мільярдерів. З 2021 по 2022 роки Юпітер був спочатку в Рибах, а потім в Овні, де він і знаходився, коли народилися люди, народжені в рік Тигра. Через це, кожні 12 років для Тигрів настає період успіху і процвітання, який дає позитивний поштовх і на майбутні роки.

Найменше серед мільярдерів зустрічаються люди, народжені в рік Собаки. Це легко пояснити: вони мають Юпітер у знаку Скорпіона або Терезів, через що часто цінують особисті відносини та близьких більше, ніж успіх і практичні вигоди.

Стихії знаків з потенціалом мільярдерів

Мільярдерами найчастіше стають знаки Повітря та Води. Знаки Повітря відомі своїми навичками спілкування і здатністю знайти спільну мову будь з ким. Вони підходять до збору інформації об'єктивно та приймають найкраще можливе рішення для бізнесу. Водні знаки розуміють глибину людських емоцій і як використовувати їх на свою користь. Обидві стихії можуть зосереджуватися на зовнішньому світі, не сприймаючи його особисто, і успішно балансувати між роботою і власним життям.

Земні знаки вміють накопичувати гроші, але можуть мати складнощі з тим, щоб збільшити статки. Вони рідко йдуть на ризик і віддають перевагу синиці в руці.

Вогняні знаки закривають цей список, рідко стаючи мільярдерами. Зазвичай, вони є центром свого власного світу, тому їм важко передбачити майбутні суспільні тенденції. Вони також швидкі в діях, на відміну від знаків Землі. Якби знаки Вогню та Землі працювали разом, це могло б створити позитивну динаміку, яка добре працює для обох сторін.

Тиждень з 21 по 27 жовтня - час відкриттів. Закінчився тривалий період перебування в тіні. Впевненіше рухайтеся до своєї цілі. Вам усе під силу. Астрологиня розповіла, кого цього тижня переслідуватиме успіх. Дізнайтеся, чи ваш знак зодіаку матиме привід для радощів.

Зараз ви читаєте новину «Знаки Зодіаку, які частіше стають мільярдерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі