понеділок, 28 жовтня 2024 11:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Воєнний стан та мобілізацію в Україні продовжать на 90 днів - Зеленський вніс законопроєкти

Воєнний стан та мобілізацію в Україні продовжать на 90 днів - Зеленський вніс законопроєкти
Президент Володимир Зеленський вніс до парламенту законопроєкти про продовження воєнного стану та загальної мобілізації. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський вніс до парламенту проєкти законів про затвердження указів щодо продовження терміну дії воєнного стану в Україні та загальної мобілізації.

Законопроєкти 28 жовтня зареєстровано та направлено на розгляд профільного парламентського комітету, йдеться на сайті Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВФ змінив прогноз щодо термінів закінчення війни в Україні

За словами нардепа Ярослава Железняка, воєнний стан та мобілізацію в Україні пропонується продовжити з 9 листопада на 90 днів.

"Далі як завжди - Комітет і на тижні Рада їх затвердить на засіданні. Це буде вже 13-те голосування парламенту за ці питання", - зазначив Железняк.

Президент Володимир Зеленський 7 серпня підписав закони щодо продовження терміну дії воєнного стану в Україні, а також продовження строку проведення загальної мобілізації на 90 днів, до 9 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Воєнний стан та мобілізацію в Україні продовжать на 90 днів - Зеленський вніс законопроєкти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі