вівторок, 19 серпня 2008 11:45

Знайдено труп викраденого підприємця

Міліція затримала 3 підозрюваних у викраденні підприємця у Харківській області і знайшла труп викраденого

Співробітники Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області затримали 3 людей, підозрюваних у причетності до викрадення підприємця у Близнюківському районі Харківської області, і знайшли труп викраденого.

Про це сказано у повідомленні центру зв"язків із громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області.

Ще один підозрюваний перебуває у розшуку.

Слідче управління ГУ МВС у Харківській області проводить слідчі дії стосовно затриманих осіб, установлюються обставини і мотиви вчинення злочину.

Вирішується питання про обрання запобіжних заходів стосовно затриманих - арешту.

Труп, знайдений в одному з районів Харківської області, направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Як повідомлялося, 3 липня близько 18:00 у Близнюківському районі Харківської області виник конфлікт між директором агропідприємства ВАТ "Імені газети "Известия" Юрієм Ігнатенком і невідомими, у результаті якого було вбито начальника охорони підприємства Віталія Іванова і викрадено самого директора.

Зі слів голови Близнюківської районної адміністрації Валентина Воронкіна, в агропідприємстві "Імені газети "Известия" був земельний конфлікт з орендарями, які заперечували 90 га землі підприємства.

Обидві сторони конфлікту вважають цю землю своєю, конфлікт триває вже 7 років, повідомляють Українські Новини

Зараз ви читаєте новину «Знайдено труп викраденого підприємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі