понеділок, 26 березня 2007 07:19

Змія зірвала урок у школі, коли вилізла погрітися на батареї

На початку березня, у Кивашівській школі Теплицького району на Вінниччині, під час уроку української мови діти 4 класу побачили змію на батареї. Рептилія грілась, згорнувшись клубочком, але коли помітила зацікавленість людей, зникла у щілині в підлозі. Визначити, чи була це гадюка чи вуж вчителька не встигла.

Як повідомив директор Кивачівької школи Леонід Вайсбурд, дітей одразу евакуювали з приміщення, і викликали рятувальників. Але серед працівників УМНС не виявилось спеціаліста, який би міг зловити та знешкодити тварину, тому вони порекомендували педагогам звернутися до приватної організації, яка ніби-то надає такі послуги. Проте, після виклику ніяких спеціалістів дочекатися не вдалося. В класній кімнаті діти з тих пір не навчались, але плазун більше не з"являвся. Вчителі біології твердять, що змії, як правило, живуть кублами, тому можна очікувати, що під підлогою виявиться ціле "сімейство" змій.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Змія зірвала урок у школі, коли вилізла погрітися на батареї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі