четвер, 12 травня 2011 07:45

Злочини американської армії та Саддама рівноцінні — Усама бін Ладен

 

Журнал "Країна" в останньому номері друкує ексклюзивний щоденник, зібраний на основі інтерв'ю й телезвернень Усами бін Ладена .

Колишній лідер ісламської терористичної організації "Аль-Каїда" дивувався: чому руїни, що лишають по собі американці, називають свободою й демократією, а спротив їм - тероризмом і фанатичною нетерпимістю?

Немає різниці між злочинами американської армії та Саддама, - підкреслював Усама. Вони ґвалтують жінок і беруть їх у заручники замість чоловіків. Останніх катують кислотою, просвердлюють їм суглоби чи голови, доки ті не помруть.

Нам нема чого втрачати, - казав він. Той, хто пливе морем, не боїться дощу. Ви окупували нашу землю, розтоптали нашу гідність, пролили нашу кров, зруйнували наші будинки. Те саме ми зробимо з вами.

Колишній терорист номер один заявляв : наша пропаганда - це мовчання. Заперечувати, пояснювати, уточнювати сказане - марнування часу.

На війні в Іраку гігантські корпорації заробляють мільйони доларів - виробники зброї, нафтовидобувні компанії. Абсолютно очевидно, кому вигідно роздмухувати вогонь цієї бойні та штовхати людей до різанини. Вони просто купці, що заробляють на війні.

Читайте повний текст у журналі "Країна" №71 від 13 травня 2011 р.

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн

Зараз ви читаєте новину «Злочини американської армії та Саддама рівноцінні — Усама бін Ладен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі