понеділок, 17 серпня 2020 21:14

Зйомки фільму із Ван Дамом: у столиці перекриють кілька вулиць

Зйомки фільму із Ван Дамом: у столиці перекриють кілька вулиць
У зв'язку зі зйомками фільму у Києві перекриють деякі вулиці. Фото: Reuters

Завтра, 18 серпня, на деяких вулицях Києва перекриють рух транспорту у зв'язку зі зйомками фільму "The Last Mercenary" за участю актора Жан-Клода Ван Дама.

Про це йдеться у розпорядженні Київської міської державної адміністрації № 1168.

"18 серпня з 05:00 до 14:00 у столиці відбуватимуться зйомки художнього фільму "The Last Mercenary" з перекриттям вулиці Гоголівської та обмеженням руху на вулиці Січових Стрільців", - сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Починають знімати фільм за книгою Скрябіна

Як зазначається, зйомки триватимуть на вулицях Січових Стрільців та Гоголівській, з перекриттям вулиці Гоголівської (у кварталі від вул. Володимира Винниченка до вул. Січових Стрільців) та з обмеженням руху на вулиці Січових Стрільців (у кварталі від вул. Полтавської до вул. Гоголівської).

Варто зазначити, що у рамках зйомок фільму "The Last Mercenary" за участю актора Жан-Клода Ван Дама виробництва компанії NETFLIX передбачено також перекриття вулиці Ярославської, а саме: 25 серпня з 05:00 до 21:00: на вулиці Ярославській (у кварталі від вул. Набережно-Хрещатицької до вул. Почайнинської).

Раніше повідомлялося, що американська компанія Netflix знімає в Україні фільм. Так, частина зйомок кінострічки The Last Mercenary ("Останній найманець") відбувається у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Зйомки фільму із Ван Дамом: у столиці перекриють кілька вулиць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі