неділя, 11 лютого 2024 08:15

Життя цих знаків нагадуватиме суцільне свято - як розпочнеться рік Дракона

Життя цих знаків нагадуватиме суцільне свято - як розпочнеться рік Дракона
Надішліть подарунки тим, кого любите. Не забороняйте дітям експериментувати й досліджувати світ. Фото: pixabay.com

10-11 лютого не варто змінювати місце проживання. Відкладіть початок курсів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Розпочніть вихідні із теплих повідомлень коханим, - говорить астрологиня. - Будьте щедрими на компліменти. 10 лютого розпочнеться рік Зеленого Дерев'яного Дракона. Надішліть подарунки тим, кого любите. Не забороняйте дітям експериментувати й досліджувати світ. Їхні мрії почнуть здійснюватися. У суботу затійте генеральне прибирання. Позбавтеся усього, що заважає. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Неділю проведіть серед друзів та рідних. Відкладіть будь-які справи, пов'язані з роботою. Дозвольте собі відпочити. Життя Овнів, Дів, Стрільців і Скорпіонів нагадуватиме суцільне свято".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Йти на перемовини щодо працевлаштування не час. Відкладіть розсилання резюме. Зростають ризики дістати відмову. Слідкуйте за калорійністю страв. Є ризик набрати зайву вагу.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не чекайте, що все вдаватиметься легко. Якщо хочете чогось досягти, доведеться працювати удвічі більше. Їжа добре засвоюватиметься. Зростає схильність до збільшення ваги. Думайте, що та коли їсте. Не налягайте на калорійні продукти.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не бажано розпочинати нового курсу лікування. Відкладіть омолоджувальні процедури та ін'єкції краси. Ліки можуть давати побічний ефект.

Рак (22 червня - 22 липня)

З'явиться можливість покращити фінансове становище. Докладіть для цього трохи зусиль. Тримайтеся осторонь, коли родичі чи друзі з'ясовують стосунки між собою.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Приділяйте якомога більше уваги роботі, щоб вийти на достойний фінансовий рівень. Організм потребує вітамінів. Налягайте на сухофрукти. Більше часу приділіть водним процедурам. Це допоможе зняти втому.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Варто відкривати власний бізнес і налагоджувати співпрацю з новими спонсорами. Починати ремонт у квартирі краще наступного тижня. Здавати в ремонт авто - у наступні вихідні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2024 рік у датах: астрологиня підказала, коли краще одружуватися, розпочинати бізнес і змінювати роботу

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Самопочуття залежить від того, що і скільки їсте. Не зловживайте калорійними стравами увечері. Хочете, щоб вас любили, зробіть перший крок. Присвятіть коханим більше часу. Подаруйте квіти. Купіть квитки у кінотеатр.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Буде багато планів, але мало що вдаватиметься. Знайомі ставитимуть палиці в колеса. Не варто довіряти чужій думці більше, ніж власній. Ні конкуренти, ні вороги вам зараз не страшні. Не витрачайте часу, аби довести, що ви чогось варті.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Беріться за справи, на які раніше бракувало часу і сміливості. Зараз вам вдасться впоратися з усім. Виграє той, хто прислухається до ваших порад. Ви даватимете цінні рекомендації і допоможете багатьом впоратися з депресивним настроєм.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не дозволяйте клопотам загнати вас у депресію. Внутрішня тривожність може спричинити безсоння. Пам'ятайте, що найтемніша ніч перед світанком. Усе минало - і це мине.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вдасться здійснити неможливе і заробити неочікувано багато. Не відмовляйте собі у забаганках. Придбані речі добре служитимуть.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Зароблятимете там, де інші не сподівалися. Багато цікавих підказок відшукаєте у соцмережах. Не варто йти на навчальні курси. Викинете гроші на вітер, а необхідних знань не отримаєте. Розслабитися допоможуть танці, йога та медитація.

Протягом тижня з 5 по 11 лютого довіряйте інтуїції. Вона підкаже, на що варто погодитися, а від яких справ давно слід відмовитися. Астрологиня назвала чотири знаки зодіаку, чий зоряний час настає цього тижня.

Зараз ви читаєте новину «Життя цих знаків нагадуватиме суцільне свято - як розпочнеться рік Дракона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі