вівторок, 21 серпня 2007 19:28

Житель Челябінської області довів суду, що він живий

У Киштимському міському суді Челябінської області Микола Пучков, якого помилково визнали померлим, довів, що він живий. Його позов був задоволений, запис акту про смерть анулюваний.

У травні 2007 року міліція міста Киштима виявила тіло непізнаного чоловіка, а пізніше встановила особу померлого. Вирішили, що помер Микола Іванович Пучков, 1940 року народження, без певного місця проживання, проте помер Микола Іванович Пучков, 1952 року народження.

Пізніше за Пучки звернувся до суду з проханням анулювати запис акту про його смерть. Виявилось, що він живий, живе разом з дружиною, у нього двоє дітей і четверо внуків. По картотеці паспортний-візової служби значилися два Микола Івановича Пучкова. Помилково було встановлено, що помер Микола Іванович Пучков, 1940 року народження. Насправді 25 травня 2007 року був виявлений мертвим Микола Іванович Пучков, 1952 року народження, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Житель Челябінської області довів суду, що він живий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі