середа, 11 лютого 2009 09:22

Жінка була вагітною більше 60 років

 
Справжній шок відчули лікарі, які обстежили немолоду жінку, яка звернулася до них зі скаргами на болі в животі. Вони виявили, що бабуся вагітна. З не народженою дитиною в утробі жінка ходила більше 60 років. Хуанг Юїджун з Хуанджаотана, що в південному Китаї, яка недавно відсвяткувала свій 92-й день народження, не здогадувалася, який сюрприз вона отримає після Нового року.

Історія її вагітності почалася в далекому 1948 року. Тоді лікарі їй сказали, що плід загинув до народження в її утробі. Щоб видалити дитину з матері, потрібна була операція. Лікарі попросили 200 доларів. Але Хуанг розвернулася і пішла.

- На ті часи це була дуже велика сума, - зізналася мадам Юїджун, - це більше, ніж багато сімей заробляли за рік. Я не стала нічого робити. Просто проігнорувала.

Але померла в утробі дитина нагадала про себе днями. Хуанг вдарилася животом, і у неї заболіли нутрощі. Китаянка звернулася до лікарів за допомогою, і ті направили немолоду жінку на сканування УЗІ. Результати були шокуючими.

- Я не міг повірити своїм власним очам, коли з"ясувалося, що в утробі Юїджун знаходиться дитина, - розповів доктор Ліу Анбін з лікарні Гвінгшен. - За мою 40-річну практику в ролі лікаря нічого більш дивного та дивовижного я не бачив.

Медики не стали відпускати немолоду пані. Її поклали в лікарню для проведення додаткових обстежень. Найголовніше зараз - визначити, чи потрібно проводити операцію і діставати дитину з живота Юїджун.

Консультант відділу гінекології лікарні Гвінгшен Ксу Ксіанмінг сказав: "Зазвичай мертвий плід розкладається. Але в даному випадку ми маємо справу з рідкісною подією. Досі не ясно, як пані Юїджун залишалася весь цей час в доброму здоров"ї".

За матеріалами Русский Нью-Йорк, Rokf.ru

Зараз ви читаєте новину «Жінка була вагітною більше 60 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі