четвер, 01 жовтня 2009 09:10

Жертвами нового землетрусу в Індонезії можуть стати тисячі людей

Жертвами нового землетрусу в Індонезії можуть стати тисячі людей

На заході Індонезії стався новий землетрус силою 6,9 бали за шкалою Ріхтера, повідомляє Геологічна служба США. Даних про жертви і руйнування поки не надходило.

Днем раніше на острові Суматра стався потужніший землетрус, що забрав життя щонайменше 200 людей. Кількість загиблих в результаті землетрусу може обчислюватися тисячами.

Раніше було відомо лише про те, що в результаті землетрусу на Суматрі є руйнування. З посиланням на очевидців повідомлялося, що, підземні поштовхи призвели до обвалення будинків в населених пунктах, розташованих близько до епіцентру.

Пізніше стало відомо, що сотні інших будинків отримали різні пошкодження. У зоні дії землетрусу почалися пожежі, частково зруйновано декілька мостів, пошкоджені водопровідні і каналізаційні труби.

Нагадаємо, землетрус силою 7,9 балів за шкалою Ріхтера було зафіксовано напередодні біля берегів Суматри о 13:16 за Києвом. Епіцентр підземних поштовхів був розташований в морі, за 53 км на північний захід від прибережного міста Паданг, між Суматрою і дрібнішими островами.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Жертвами нового землетрусу в Індонезії можуть стати тисячі людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі