четвер, 26 листопада 2009 15:29

Дружина Берлусконі обійдеться дорожче ніж Роналдіньо

Дружина Берлусконі обійдеться дорожче ніж Роналдіньо
Вероніка Ларіо, дружина прем"єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, вимагає, щоб після розлучення він виплачував їй по 43 мільйони євро на рік, тобто трохи більше, ніж 3,5 мільйона євро щомісячно, пише в четвер газета Corriere della Sera.

За даними видання, Берлусконі не погодився з цими вимогами і запропонував Ларіо 200 тисяч євро.

"Джерела, близькі до прем"єра, указують, що вероніці вже було переведено від 60 до 70 мільйонів євро... За даними джерел, Берлусконі висловив готовність залишити дружині віллу Бельведері, резиденцію в Макеріо (містечко поблизу Мілана), де живуть Вероніка з дітьми, разом зі всіма меблями", - відзначає видання.

Розлучення Берлусконі з дружиною може обійтися прем"єрові в кругленьку суму. Так, журналісти вже підрахували, що розставання з дружиною коштуватиме голові Ради міністрів в шість разів більше, ніж платня футболіста Рональдіньо, який грає в клубі "Мілан", що належитьБерлусконі. Адже Рональдіньо за сезон отримує всього лише 7 мільйонів.

Вероніка Ларіо вирішила подати на розлучення на початку травня. Вважається, що приводом для цього стала присутність Берлусконі 26 квітня на святкуванні повноліття 18-річної неаполітанки Ноемі Летиції, яка ніжно називає його "папі", передає РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Берлусконі обійдеться дорожче ніж Роналдіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі