пʼятниця, 10 липня 2020 00:36

Зеленський відповів на запитання щодо покарання Медведчука

Зеленський відповів на запитання щодо покарання Медведчука
Нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук є кумом президента РФ Володимира Путіна. Фото: REUTERS

Президент України Володимир Зеленський впевнений, що кум президента РФ Володимира Путіна, нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук фінансується з Москви.

"Я впевнений, що він дійсно фінансується Російською Федерацією. Але цим повинні детально займатися правоохоронні органи. Я з вами в цьому питанні однієї думки", - сказав Зеленський активісту Нацкорпусу під час візиту у Волинську область.

При цьому він підкреслив, що все має бути за законом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довжина - 92 метри. Ціна - $200 млн. На якій яхті ходить Медведчук

31 серпня минулого року президент Володимир Зеленський в інтерв'ю на телеканалі "1+1" у програмі "100 днів президента України" заявив про наявність інформації про обсяги і джерела фінансування партії "Опозиційна платформа - За життя" і телеканалів, пов'язаних з її представниками, і це стане "дуже гучною історією".

"Партія Медведчука, там є ще велике питання, це його партія, або там тимчасове об'єднання і хто вони такі. Є велике питання, звідки у них гроші на фінансування партії, звідки гроші на фінансування каналів. У нас є відповіді - обсяги кеша (готівки), звідки і з якої країни вони все це отримують. І це буде дуже гучна історія, яка дуже погано закінчиться", - заявив Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський відповів на запитання щодо покарання Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі