четвер, 03 березня 2016 21:54

Жебрівський просить Генштаб дозволити адекватно відповідати на обстріли

Жебрівський просить Генштаб дозволити адекватно відповідати на обстріли
Фото: ru.tsn.ua

Російсько-терористичні війська будуть дотримуватися тиші на Донбасі тільки в тому випадку, якщо українські військовослужбовці зможуть ефективно відповідати на їх обстріли.

Про це заявив голова військово-цивільної адміністрації Донецької області Павло Жебрівський заявив в ефірі "5 каналу".

Він розповів, що за минулу добу терористи більше 60 разів відкривали вогонь. Обстріли продовжилися і сьогодні. Глава області відзначив, що тенденція до збільшення обстрілів в Донецькій області триває вже два місяці.

"Як тільки наші солдати дають ефективну відповідь, тут же вони (бойовики. - Ред.) просять тиші. І тому, я думаю, тут потрібно буде і Генеральному штабу давати можливість нашим відповідати адекватно. Не просто постріляти - і назад, а дати адекватну відповідь. і, думаю, тоді запросять світу, і тоді буде тиша. Якщо ми будемо відповідати не так ефективно, як потрібно, тоді вони будуть намагатися промацувати нашу оборону і продовжувати обстріл ", - сказав Жебрівський.

Нагадаємо, обстановка в зоні проведення АТО залишається напруженою. За день бойовики 25 раз обстріляли позиції ВСУ.

Зараз ви читаєте новину «Жебрівський просить Генштаб дозволити адекватно відповідати на обстріли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі