середа, 04 травня 2016 15:18

Завтра розпочнеться основна сессія ЗНО 2016 року

Завтра розпочнеться основна сессія ЗНО 2016 року

Завтра розпочнеться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. Першим складатимуть тестування з української мови та літератури. Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50. Розпочнеться зовнішнє незалежне оцінювання об 11:00.

Про це повідомляє УЦОЯО.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності сертифіката ЗНО, паспорта чи іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, та запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності цих документів або надання їх копій абітурієнта не допустять до пункту складнання ЗНО .

На інформаційних сторінках учасників розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення ЗНО для тестування з української мови та літератури, математики, історії України.

"Рекомендуємо заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО, що розміщені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти", - повідомляє УЦОЯО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 75 млн дітей у світі не мають можливості здобувати освіту

Також при собі потрібно мати дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору і, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Нагадаємо, тестування розпочнеться 5 травня.

Зараз ви читаєте новину «Завтра розпочнеться основна сессія ЗНО 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі