понеділок, 02 жовтня 2006 18:48

Затулін приїде до Києва відстоювати своє право в"їзду в Україну

Затулін приїде до Києва відстоювати своє право в"їзду в Україну

Депутат Державної Думи Росії Костянтин Затулін у вівторок, 3 жовтня, прибуде до Києва для участі в засіданні Шевченківського районного суду про заборону Служби безпеки України на в"їзд йому до України.

Про це повідомила прес-служба української філії Інституту країн СНД.

Відповідно до повідомлення, Затулін прибуде до аеропорту "Бориспіль" (Київська область), де він спілкуватиметься з пресою.

5 жовтня об 11:30 колегія суддів Шевченківського райсуду розпочне розгляд цього позову.

Нагадаємо, що Шевченківський районний суд Києва 18 вересня відкрив адміністративне впровадження за позовом директора інституту країн СНД, депутата Держдуми Росії Затуліна, у якому депутат просить суд скасувати рішення СБУ про заборону йому на в"їзд до України.

Україна 3 червня заборонила в"їзд Затуліну. Він брав участь в акціях протесту в Криму проти розвантаження в торговельному порту Феодосії (Крим) американського вантажного судна, яке, на його думку, було прикриттям для можливого висадження американських військових на ракетний полігон за 25 км від Феодосії для подальшої їхньої участі в навчаннях НАТО.

Заборона в"їзду пояснюється інтересами забезпечення національної безпеки України, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Затулін приїде до Києва відстоювати своє право в"їзду в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі