середа, 09 березня 2016 18:13

Затриманому біля Щастя росіянину світять 15 років в'язниці - СБУ

Затриманому біля Щастя росіянину світять 15 років в'язниці - СБУ
volynpost.com

Громадянину Росії Владиславу Кондалову, якого днями затримали військовослужбовці та співробітники СБУ в Луганській області біля міста Щастя, загрожує ув'язнення до 15 років. Про це заяивив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук на брифінгу в Києві

"Йому оголошено підозру про вчинення злочину, передбаченого статтею 258-3 - це участь у терористичній організації або створення терористичної організації, а також 263 статтяКримінального кодексу - це незаконне поводження зі зброєю", - повідомив Ткачук.

Не виключено, що дії Кондалова будуть кваліфікуватися і за іншими статтями. Залежно від того, яку доказову базу зберуть слідчі.

"Якщо не помиляюся, то передбачено до 15 років ув'язнення за ці злочини", - зазначив Ткачук.

Представник СБУ також розповів, що Кондалєв в жовтні 2014 року отримав паспорт і "чисті" документи в обмін на те, що буде "знаходиться на території України і воювати за самопроголошену ЛНР, і незаконно потрапив в Україну в середині жовтня 2014 року".

За словами Ткачука, раніше Кондалєв 16 років перебував в ув'язненні.

Нагадаємо, громадянина Росії Кондалєва затримали працівники СБУ та військовослужбовці 92 мотострілецької бригади в районі міста Щастя Луганської області, при собі громадянин РФ мав автомат Калашникова з боєприпасами.

Зараз ви читаєте новину «Затриманому біля Щастя росіянину світять 15 років в'язниці - СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі