четвер, 07 липня 2022 13:00

Запустили безкоштовний курс про історію Криму

Запустили безкоштовний курс про історію Криму
Запустили онлайн-курс про Крим. Фото – Udemy

Український інститут і студія онлайн-освіти EdEra запустили англомовний онлайн-курс про Крим під назвою "Crimea: History and People".

Проєкт створили за підтримки Міжнародного фонду "Відродження". Про це повідомила пресслужба Українського інституту.

Онлайн-курс складається із 12 відеолекцій. Розповідають про минуле й сьогодення півострова та кримських татар.

А також у лекціях йдеться про складність відносин у Чорноморському регіоні, стародавню історію Криму та Кримського ханату, колоніальну політику Російської імперії щодо півострова, примусову депортацію кримських татар 1944-го, про культуру цього народу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через Крим окупанти вивозять викрадених дітей

"Зрозуміти досвід кримських татар, а також значення Криму в історії України та загалом Європи допоможе онлайн-курс: "Crimea: History and People", – написали в інституті.

Курс безкоштовний. Мова викладання – англійська. Для проходження необхідно лише зареєструватися на міжнародній освітній платформі Udemy.

Російська Федерація з початку повномасштабного вторгнення в Україну мобілізувала людей у тимчасово окупованому Криму. Зараз Росія наказала готувати мобілізаційні резерви.

Зараз ви читаєте новину «Запустили безкоштовний курс про історію Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі