пʼятниця, 22 жовтня 2010 14:36

Запчастини до танків перевозили у коробках з-під пряників

Запчастини до танків перевозили у коробках з-під пряників
У Білгородській області затримано контрабандистів, які намагалися незаконно переправити на Україні комплектуючі до військової техніки.

Про це повідомив журналістам міністр внутрішніх справ РФ Рашид Нургалієв після спільного засідання колегій МВС двох країн в Ялті .

"У Білгородській області в прикордонному районі в ході спільної операції співробітниками правоохоронних відомств двох країн була затримана група контрабандистів, які намагалися незаконно переправити на територію Харківської області комплектуючі до військової техніки", - розповів Нургалієв.

За його словами, у затриманих вилучено дві системи автоматичного прицілювання, двигун бойової машини піхоти, 47 катків для танків Т-72 і Т-90, а також інші запасні частини до військової техніки.

"Цікаво, що частину деталей контрабандисти замаскували у коробках з-під пряників, дитячих іграшок і в іншу нешкідливу тару", - сказав міністр. Він підкреслив, що "в даний час слідчі встановлюють всі ланки злочинного ланцюжка, який забезпечував функціонування контрабандного каналу".

"За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею "контрабанда", в рамках якого вже заарештовано 2 людини, - повідомив глава МВС. - Також у ході спільних оперативно-розшукових заходів встановлений ще один учасник цього злочинного угрупування".

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Запчастини до танків перевозили у коробках з-під пряників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі