понеділок, 25 січня 2010 21:01

Замерзлий Севастополь просить у Тимошенко допомоги

Замерзлий Севастополь просить у Тимошенко допомоги

Керівництво Севастопольської міської державної адміністрації направило телеграму в Кабінет Міністрів України з проханням підвищити ліміт газу для Севастополя, повідомив заступник глави Севастопольської адміністрації Мирослав Сагайдак.

На брифінгу в понеділок в Сімферополі він відзначив, що комунальне підприємство "Севтеплоенерго" має борг за спожитий газ близько 32 млн грн. Проте адміністрація сподівається його погасити відразу після отримання другого траншу кредиту.

"Ліміт газу для міста складає 800 тисяч кубічних метрів на добу. Ми забираємо біля 1млн 400 тис., проте, в зв"язку з лютими морозами, цієї кількості вистачає тільки на те, щоб зберегти систему централізованого теплопостачання міста, не привести до її обвалу", - сказав Сагайдак.

За його твердженням, щоб поліпшити теплопостачання в місті, два дні тому була припинена подача гарячої води, й очікується, що з цією ж метою "на території Криму буде припинена робота низки об"єктів, які користуються газом, що дозволить збільшити тиск".

За даними адміністрації рівень оплати містом за отримуване блакитне паливо складає 36%.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Замерзлий Севастополь просить у Тимошенко допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі