неділя, 21 серпня 2016 21:26

Захист Умерова подав заяви до Генпрокуратури РФ та ФСБ

Захист Умерова подав заяви до Генпрокуратури РФ та ФСБ
Фото: blacksea.tv

Захист Умерова подав заяву до Генпрокуратури і ФСБ.

Захист заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова подав заяви на ім'я Генпрокурора РФ, директора ФСБ та уповноваженого з прав людини в РФ.

Про це у Facebook пише адвокат Микола Полозов.

"Захист Ільмі Умерова подав заяви на ім'я Генпрокурора РФ Чайки, директора ФСБ Бортнікова, уповноваженого з прав людини в РФ Москалькової за фактами незаконного переміщення Ільмі Умерова на стаціонарну психіатричну експертизу, тиску на його лікарів з метою дострокового припинення госпіталізації, за ознаками складу злочину "перевищення посадових повноважень" у діях слідчого УФСБ по Республіці Крим і м. Севастополю Скрипки", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, на так званому суді за клопотанням ФСБ щодо проведення судово-психіатричної експертизи заступнику голови Меджлісу кримськотатарського народу Умерову стало погано і його помістили до лікарні. Після цього суддя винесла ухвалу про задоволення клопотання - всупереч закону, за відсутності обвинуваченого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стан Умерова різко погіршився.

Вранці 18 серпня співробітник ФСБ забрав Ільмі Умерова з лікарні у Сімферополі і відвіз у дев'яте відділення стаціонарної судово-психіатричної експертизи для проведення примусової судово-психіатричної експертизи.

Зараз ви читаєте новину «Захист Умерова подав заяви до Генпрокуратури РФ та ФСБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі