понеділок, 26 жовтня 2020 17:36

Загубили ключ від сейфа з бюлетенями в день голосування

Загубили ключ від сейфа з бюлетенями в день голосування
Викликали службу ДСНС. Фото: facebook.com/UACEC

Одна із виборчих дільниць у місті Вараш, що на Рівненщині, не розпочала голосування вчасно. Представники комісії загубили ключ від сейфа з бюлетенями.

Їм довелось викликати ДСНС, повідомила громадянська мережа "Опора".

"На Рівненщині майже всі дільниці відкрилися вчасно. Виняток - лише дільниця №560890. Там загубився ключ від сейфа. Представники комісії викликали ДСНС, однак поки рятувальники прибули, ключ знайшовся. Затримка у відкритті дільниці становила 18 хвилин", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держава не виконала повноцінно свою роль на виборах - Опора

За даними "Опори", вибори на Рівненщині пройшли без грубих порушень законодавства. Було зафіксовано відсутність зареєстрованого кандидата у виборчому бюлетені, підписання протоколів про підрахунок голосів ще під час проведення голосування та ймовірного фотографування бюлетеня.

25 жовтня в Україні пройшли місцеві вибори. Також у цей день провели "Всенародне опитування" президента Зеленського. Явка виборців склала 36,88%.

Зараз ви читаєте новину «Загубили ключ від сейфа з бюлетенями в день голосування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі