неділя, 07 серпня 2022 07:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Загроза з боку Білорусі: у Генштабі повідомили останні новини

Загроза з боку Білорусі: у Генштабі повідомили останні новини
На Харківському напрямку противник здійснював обстріли зі ствольної та реактивної артилерії. Фото: facebook.com/pressjfo.news

На Волинському та Поліському напрямках збройні сили Російської Федерації розгортають додаткові сили і засоби протиповітряної оборони на території Республіки Білорусь.

На Сіверському напрямку противник обстріляв з артилерії прикордонні райони населених пунктів Гай і Грем'яч Чернігівської області та Нові Вирки Сумської області, повідомили вранці 7 серпня в Генеральному штабі Збройних сил України.

"На Харківському напрямку противник здійснював обстріли зі ствольної та реактивної артилерії вздовж всієї лінії зіткнення", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ на півдні виконали понад 200 вогневих завдань: знищено багато росіян і їх техніки

З вертольотів російський ворог завдавав авіаударів біля Верхнього Салтова та Пришиба на Харківщині.

Російські окупанти перекинули на тимчасово захоплені території півдня України 25 тис. військових. 10 тис. із них перебувають на західному березі Дніпра. Ці сили необхідні РФ для протидії успішним операціям Збройних сил України в районі Миколаєва, а також спробам наступу на Південнобузькому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Загроза з боку Білорусі: у Генштабі повідомили останні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі