середа, 11 жовтня 2017 14:09

Заборонили гастролі артистам, які виступали в РФ

Заборонили гастролі артистам, які виступали в РФ
Заборонили проводити концерти.артистам, які виступали в РФ та на окупованих територіях України / фото: Главком

У Тернопільській області артистам, які гастролюють на території Росії та на окупованих територіях України, заборонили проводити концерти.

Відповідне рішення прийняли члени постійної депутатської комісії з питань духовності та культури Тернопільської облради.

"Заборонити проведення концертів та інших розважальних заходів в обласних комунальних закладах та на території області організаціями та окремими особами, котрі здійснюють свою діяльність, проводять концерти, гастролі, беруть участь у різноманітних розважальних заходах у Російській Федерації та на тимчасово окупованих територіях України під час українсько-російської війни", - йдеться у рішенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російських артистів в Україні поставили в жорсткі рамки

Министерство закордонних справ Росії засудило закон України, який обмежує артистів із Росії. Виконавці зможуть гастролювати в Україні лише після узгодження зі Службою безпеки України. Повідомляти у СБУ організатори концертів будуть за 30 днів до його проведення. протягом 10 днів мають отримати відповідь.

Зараз ви читаєте новину «Заборонили гастролі артистам, які виступали в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі