пʼятниця, 06 липня 2007 09:55

Заарештованого лідера московських скінхедів морять голодом

Керівник угрупування скінхедів "Формат 18" Максим Марцинкевич, затриманий в Москві в ніч на 3 липня, не отримував харчування протягом трьох днів, заявив представник організації. За його словами, лише в четвер увечері один з адвокатів зміг з ним зустрітися і передати йому їжу.

Марцинкевич обвинувачується в скоєнні злочину, передбаченого ст. 282 Кримінального кодексу РФ " Розпалювання ненависті або ворожнечі, а рівно приниження людської гідності".

Студент Московського державного будівельного університету Максим Сергійович Марцинкевич на прізвисько "Тесак" був затриманий за поведінку в клубі "Білінгва" в лютому 2007 року. Прокуратура звинувачує Марцинкевича в тому, що він демонстрував нацистську символіку і своїми висловами розпалював міжнаціональну ворожнечу. Є також підозри, що Марцинкевич брав участь в масовій бійці, яка сталась 22 червня в Москві, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Заарештованого лідера московських скінхедів морять голодом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі