середа, 31 жовтня 2007 18:35

З уряду Латвії пішла третина міністрів

Президент Латвії Валдіс Затлерс вважає, що після ухвалення сеймом (парламентом) республіки держбюджету 2008 року уряд повинен подати у відставку, повідомила агентство BNS в середу прес-секретар глави держави Інта Ласе.

"Після ухвалення бюджету уряд повинен подати у відставку у повному складі", - сказав Затлерс.

"Зараз з різних причин уряд покинули чотири міністри. Це означає, що у відставку подала третина міністрів", - констатував президент.

У вересні з особистих причин пішов у відставку міністр економіки Юрій Стродс, близько двох тижнів тому про відхід у відставку оголосив міністр закордонних справ Артіс Пабрікс, незгідний з ситуацією навколо відставки начальника антикорупційного бюро.

Міністра з регіонального розвитку і справ самоуправлінь Айгара Штокенбергса відправив до відставки з посади прем"єр після того, як міністр був виключений з Народної партії за розкол в її рядах. В середу про своє рішення піти у відставку заявила міністр добробуту Дагнія Стаке, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «З уряду Латвії пішла третина міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі