понеділок, 09 лютого 2009 16:01

З "коників" Черновецького вже й німці сміються

З "коників" Черновецького вже й німці сміються
Фінансова криза боляче ударила по Україні, поставивши державу на межу банкрутства, пише Berliner Zeitung, проте мер Києва знайшов спосіб поповнити міську касу.

Для того, щоб вирівняти дефіцит міської казни, мер Києва Леонід Черновецький представив декілька ідей: наприклад, платити за вхід на кладовища або приватизовувати університети. Крім того, відзначає видання, Черновецький подав ідею, щоб пенсіонери переїздили в будинки престарілих, а держава здавала їх квартири.

Але це ще не все, продовжує автор матеріалу, ексцентричний мер української столиці запропонував платити інвесторам за зустріч з чиновниками: вечеря з ним самим обійдеться підприємцеві в 100 тис. доларів, вечеря із замом дещо дешевше. Гроші підуть на виплату пенсій, запевняє мер. Останнім "хітом" від Черновецького, іронізує видання, став CD-диск, на якому мер власною персоною виконує популярні пісні радянських часів, обіцяючи направити кошти від продажу в міську казну.

Подібні пропозиції міського голови, пише Маттіас Кольб, наштовхнулись на протести з боку опозиції, яка в черговий раз звинуватила київського мера в корупції.

За матеріалами Інопресса.

Зараз ви читаєте новину «З "коників" Черновецького вже й німці сміються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі