понеділок, 19 лютого 2018 20:40

Другокласник Іван Гриб перебуває в комі – потрібна допомога

Другокласник Іван Гриб перебуває в комі – потрібна допомога
Хлопчик потребує допомоги. Фото: надане Ольгою Бойченко

7-річного Івана Гриба з Умані на Черкащині три дні тому госпіталізували в міську лікарню. Дитина стільки часу перебуває в комі. На лікування потрібна допомога.

"Це трапилося вранці в минулу п'ятницю. Ваня раптово втратив свідомість. Все відбулося досить швидко. Ми викликали швидку допомогу. Аналізи показали на дуже високий рівень цукру. З Києва їдуть лікарі. Після консиліуму, виставлять точний діагноз і призначать нове лікування. Ваня різко втратив вагу, годуємо його через трубочку дитячим харчуванням. Зараз наше місто стало як одна сім'я. Люди допомагають, хто чим може. Навіть ті, яких я взагалі ніколи не бачила. Ваня дуже хоче жити і ми всі цього теж дуже хочемо. Він в нас середня дитина, маємо ще двох діток. Благаємо будь-якої допомоги на порятунок нашого синочка. Фінансової, чи моральної. І якщо хтось помолиться за нашу дитину, це теж буде допомога. Будемо дуже вдячні кожній небайдужій людині", - розповіла Cazeta.ua мати Ольга Бойченко.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку: 4149 4978 4992 3554 (Бойченко Ольга Олексіївна).



Зараз ви читаєте новину «Другокласник Іван Гриб перебуває в комі – потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі