пʼятниця, 24 червня 2011 16:43

Всього за рік 300-кілограмовий американець схуд на 141 кг
6

Фото: Фото: Daily Mail

Всього за один рік американець схуд на 141 кг. Ще рік тому 26-річний Джеймс, житель штату Техас, важив 318 кг, страждав від грижі і готувався до швидкої смерті.

За 12 місяців під керівництвом коучера Кріса Пауелла, ведучого програми Extreme Makeover: Weight Loss Edition телеканалу АВС, він скинув 141 кг ваги і цілком змінився.

У шкільні роки Джеймс мріяв стати професійним футболістом, проте ці плани не здійснилися у зв'язку з травмою коліна. Щоб залікувати душевні рани юнак впав у депресію і з'їдав по два обіди в день, в проміжках між трапезами регулярно спустошував холодильник і в результаті так розтовстів, що був не в змозі вийти з будинку.

Усвідомивши, що подальша бездіяльність загрожує не тільки його здоров'ю, а й життю, Джеймс почав відвідувати спортзал, причому робив це по ночах, не бажаючи, щоб хтось з однолітків бачив його "ганьбу".

Під час одного з нічних тренувань Джеймс зустрів у спортзалі Пауелла, і знаменитий телеведучий вирішив допомогти юнакові. Він забрав його до себе в Лос-Анджелес, поселив у своїй квартирі, заставленій тренажерами, і склав жорсткий графік занять спортом, що передбачає втрату 68 кг щомісяця.

За перший місяць Джеймсу вдалося розлучитися з 36 кг ваги, проте навантаження на імунну систему привело до того, що він захворів на важку форму пневмонії, був госпіталізований і тимчасово припинив тренуватися.

Щоб підбадьорити учня, Пауелл познайомив його з колишніми зірками спортивного клубу Dallas Cowboys Нетом Ньютоном і Майклом Ірвіном, під керівництвом яких той з ентузіазмом продовжив виснажливі заняття спортом. Цей захід здобув ефект, і за наступні 9 місяців Джеймс скинув ще 116 кг.

Рівно через рік після зустрічі з Пауелом Джеймс продемонстрував своє "нове тіло" натовпу захоплених уболівальників на розіграші Суперкубка з американського футболу.

Зараз ви читаєте новину «Всього за рік 300-кілограмовий американець схуд на 141 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі