вівторок, 10 травня 2011 13:58

Голодний Луценко у СІЗО схуд на 20 кілограмів

Голодний Луценко у СІЗО схуд на 20 кілограмів

За час голодування у СІЗО екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко схуд майже на 20 кілограмів.

Про це в інтерв'ю журналістам повідомила його дружина Ірина Луценко.

За її словами Луценко зараз важить 85, 5 кілограмів.

"Це при його вазі у 105 кілограмів. Відбувається інтоксикація організму. Він же нічого не їсть. П'є тільки воду. Усі токсини повністю на обличчі. Лікарі порадили йому крапельниці, амінокислоти. Вони визнали, що в нього справді проблеми з серцем. По тих аналізах, які надала я і які зробили вони, медики визнали що в нього цукровий діабет 2 типу", - зазначила Луценко.

Дружина екс-міністра наголосила, що внутрішні органи Луценка знаходяться у дуже поганому стані, тому лікарі рекомендували йому не пити багато води, "бо можуть відмовити наднирники, а це викличе негайну смерть".

Луценко розповіла, що у її чоловіка паморичиться голова і його морозить.

"Керівництво СІЗО бачачи, яка серйозна ситуація з чоловіком: значна втрата ваги звернулася до Генпрокуратури та у Печерський суд, щоб вони дозволили його примусово годувати. Не пити ті суміші, які три дні йому комісія давала в руки, а саме годувати за допомогою примусових засобів. Досі прокуратура, розуміючи, що це фактично тортури відмовляється надавати такий дозвіл, бо люди, які будуть його таким чином годувати вдягатимуть маски, як у середньовіччі", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Голодний Луценко у СІЗО схуд на 20 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі