субота, 16 липня 2022 09:37

Ворог обстрілював цивільну інфраструктуру на Запорізькому напрямку

Ворог обстрілював цивільну інфраструктуру на Запорізькому напрямку
На Запорізькому напрямку ворог продовжує обстріли. Фото: armyinform

За останню добу на Запорізькому напрямку суттєвих змін не було.

Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів, повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

"Протягом минулої доби ворог здійснив 66 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення. Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Новояковлівка, Таврійське, Юрківка. Надійшло 13 повідомлень про руйнування об'єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами", – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія Путіна вбиває українських дітей: оновили трагічну статистику

Також протягом минулої доби проводилася евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території, евакуйовано 1614 людей, з них 418 – діти.

В Одесі під час повітряної тривоги пролунав гучний вибух, у місті спалахнула пожежа. Очевидці пишуть, що над містом піднімається дим, видно велику пожежу. Ворожа ракета влучила в склад виробничо-торговельної компанії. Ворог бив із літаків стратегічної авіації Ту-95 з напрямку Ставропілля.

Зараз ви читаєте новину «Ворог обстрілював цивільну інфраструктуру на Запорізькому напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі