пʼятниця, 15 квітня 2016 12:26

Військові відбили наступ під Новотроїцьким і спалили ворожий БМП

Військові відбили наступ під Новотроїцьким і спалили ворожий БМП
Прес-центр штабу АТО

Українські військовослужбовці відбили наступ противника під Новотроїцьким Донецької області і підбили ворожий БМП-1. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

"Російські найманці не полишають спроб скинути наші підрозділи, які тримають оборону під Новотроїцьком, з їх позицій. 14 квітня близько сьомої вечора, з метою уразити наші вогневі точки противник з бойової машини піхоти обстріляв українських захисників. А вже за сорок хвилин кілька їхніх відділень піхоти під прикриттям двох БМП-1 пішли у наступ на українські позиції поблизу Новотроїцького", - ідеться в повідомленні.

Після доповіді командиру батальйону про ситуацію, що склалася, було прийнято рішення на відкриття вогню у відповідь. Комбат Богдан Барда віддав наказ командирові сусіднього опорного пункту підтримати вогнем усіх штатних вогневих засобів бійців, яких атакував ворог.

"Таким чином проросійські найманці потрапили під прицільний перехресний вогонь наших воїнів. В паніці бойовики втратили керівництво та відступили. Окрім цього під час бою одним з влучних пострілів з СПГ-9 наші піхотинці підбили БМП-1 противника. Вже сьогодні командир батальйону привітав прапорщика, молодшого сержанта та старшого солдата бойової обслуги гранатомету з влучним пострілом та готує документи на підлеглих для їх відзначення", - доповіли в штабі.

Нагадаємо, ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися. Впродовж минулої доби російсько-терористичні війська 104 рази порушували режим тиші.

Зараз ви читаєте новину «Військові відбили наступ під Новотроїцьким і спалили ворожий БМП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі