середа, 05 грудня 2018 21:04

Воєнний стан: в Україні заборонили полювання

Воєнний стан: в Україні заборонили полювання
Через воєнний стан в Україні заборонили полювання. Фото: Gearshout

В Україні через воєнний стан заборонили полювання в шести областях.

Водночас у чотирьох областях, де також діє воєнний стан, обмежень не вводили. Про це повідомляє видання Охота&Оружие.

Так заборона офіційно підтверджена владою Донецької, Херсонської, Запорізької, Сумської, Луганської і Вінницької областей. При цьому в перших трьох областях заборона діє на всій територія, в інших областях полювати не можна у деяких районах.

У Сумській області заборона діє у восьми прикордонних районах: у Білопільському, Велико-Писаревському, Глухівському, Краснопільському, Путивльському, Сумському, Середино-Будському та Ямпільському. У Луганській області дозвіл на полювання взагалі діє тільки у двох районах - Сватівському і Кремінському. На Вінниччині на час дії воєнного стану заборонене полювання в прикордонних Піщанському і Ямпільському районах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провокував паніку: схопили чоловіка, який виконував завдання РФ

Поки що заборони на полювання немає в Миколаївській, Одеській, Харківській і Чернігівській областях, де також діє воєнний стан.

Вибори в Об'єднаних територіальних громадах, призначених на 23 грудня, можуть відбутись не зважаючи на воєнний стан. Про це заявив президент Петро Порошенко на Форумі місцевого самоврядування в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Воєнний стан: в Україні заборонили полювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі