середа, 03 червня 2020 03:44

Водій покусав правоохоронця під час складання протоколу: подробиці

  Під Вінницею водій покусав поліцейського. Фото: Reuters
Під Вінницею водій покусав поліцейського. Фото: Reuters

На Вінничині, в селі Миронівка Ямпільського району нетверезий чоловік покусав поліцейського під час складання протоколу за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння.

В даний час зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Про це повідомляє Нацполіція.

"Вночі, близько 02.30 годин, екіпаж групи реагування патрульної поліції в селі Миронівка зупинив автомобіль Жугулі, водій якого, за попередньою оцінкою, знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Перевірка на алкотестері це підтвердила, зафіксувавши 3,8 проміле", - повідомив начальник Ямпільської поліції Ярослав Марченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний водій влаштував масштабну погоню і збив поліцейського

За керування транспортним засобом в стані сп'яніння чоловік притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП України.

"Було вирішено скласти адмінпротокол, але така ідея не припала до душі 26-річному порушнику: він почав чинити опір поліцейським, і в розпал бійки вкусив одного з правоохоронців за палець", - зазначив Марченко.

Зазначається, що правоохоронцю довелося звернутися за медичною допомогою.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 КК України, за фактом умисного заподіяння тілесних ушкоджень працівникові поліції під час виконання ним службових обов'язків.

Правопорушнику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Заступник міського голови Кам'янки отримав підозру за те, що напав на поліцейського. "У Кам'янці поліція зупинила авто під керуванням посадовця. Він був п'яний. Чоловіка доставили до відділення поліції. Там почав нецензурно лаятися та вкусив поліцейського за ліву кисть, пошкодивши йому палець", - інформують в пресслужбі прокуратури області.

Зараз ви читаєте новину «Водій покусав правоохоронця під час складання протоколу: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі