четвер, 25 червня 2009 20:03

Власник магазину обдурив Путіна

Власник магазину обдурив Путіна

У супермаркетах мережі "Перекресток" не будуть знижені ціни на продукти харчування, як це було обіцяно голові уряду РФ Володимиру Путіну в середу, 24 червня. Керуючий директор компанії "X5 Retail Group" Юрій Кобаладзе заявив, що його слова про те, що ціни будуть знижені з 25 червня, були вирвані з контексту.

"Там була нормальна розмова, в якій були певні жарти, чи що. Що означає - ми завтра все понизимо? - сказав Кобаладзе в інтерв"ю радіостанції "Эхо Москвы". - Я такої заяви, звісно, публічно не робив".

24 червня РИА Новости передавало розмову між головою уряду і Кобаладзе так:

Підійшовши до стенду з охолодженою свининою, прем"єр дізнався, що поставляється вона за ціною 160-170 рублів, а ціна реалізації досягає 335 рублів.

"Тобто це по суті в два рази дорожче. Це нормально?" - запитав він.

"Хіба це висока націнка - 120 відсотків?", - спробував пояснити Кобаладзе.

"Дуже висока", - заявив Путін.

"Завтра знизимо", - пообіцяв Кобаладзе.

Кобаладзе заявив, що не пам"ятає, щоб в розмові згадувалася націнка в 120 відсотків. Він підтвердив, що візит Путіна до магазину був "спонтанний", зокрема - "колосальний сюрприз" для його директора, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Власник магазину обдурив Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі